informacija gestų kalba INFORMACIJA LENGVAI SUPRANTAMA KALBA

PRIEŠMOKYKLINUKAI SURENGĖ „FUTBOLIUKO“ ŠVENTĘ

Paskelbta: Ketvirtadienis, 18 gegužės 2023

Visus mokslo metus priešmokyklinio ugdymo grupėse PUG-1, PUG-2, PUG-3 buvo vykdomas projektas „Futboliukas“, kurį organizavo Lietuvos masinio futbolo asociacija ir Lietuvos futbolo federacija. Projekto tikslas – populiarinti futbolo žaidimą, sudominti sporto mokyklų nelankančius vaikus sportu ir sveika gyvensena. Sudaryti palankias sąlygas vaikams ne tik ugdyti savo fizinius gebėjimus žaidžiant, bet ir skatinti smalsumą pažinti futbolą per kūrybines veiklas.

Kas mėnesį ugdytiniai gaudavo vis naujas užduotis ir mokėsi atlikti futbolo technikos pratimus - varytis kamuolį, smūgiuoti, perduoti ir kontroliuoti kamuolį, atliko įvairias interaktyvias ir kūrybines užduotis.

Gegužės mėnesio užduotis – išlydėti „Futboliuką“ į vasarą. Priešmokyklinukai kartu su mokytojomis surengė sporto ir gerų emocijų šventę mokyklos aikštyne. Šventėje dalyvavo ypatingas svečias – Futbolo akademijos „Šiauliai“ treneris Manfredas Lukjančukas. Futbolo treneris mielai sutiko dalyvauti užsiėmime ir dar kartą uždegė vaikus pamilti futbolo žaidimą. Kol vieni vaikai treniravosi ir tobulino futbolo technikos įgūdžius kartu su treneriu, kiti, kartu su savo grupių mokytojomis, dalyvavo estafetėse, žaidė judriuosius žaidimus ir atliko įvairius lankstumo, ištvermės ir jėgos pratimus. „Futboliuko“ šventės pabaigoje visi projekto dalyviai buvo apdovanoti diplomais ir atminimo dovanomis, o taip pat savo puikias emocijas užfiksavo nuotraukose.

Visus mokslo metus „Futboliuko“ keliu ugdytinius lydėjo priešmokyklinio ugdymo mokytojos E. Steponaitienė, A. Urbonė, V. Krivickaitė

Thursday the 28th - Romuva.

Pagalbos su negalia iškvietimas