informacija gestų kalba INFORMACIJA LENGVAI SUPRANTAMA KALBA

RENGINYS „TAVO PIN KODAS 2023 M.“

Paskelbta: Ketvirtadienis, 23 lapkričio 2023

Lapkričio 22 d. visi „Romuvos“ progimnazijos aštuntokai keliavo į Šiaulių areną, kur vyko didžiulis renginys skirtas jaunimui „Galimybių festivalis TAVO PIN KODAS“. Renginio metu moksleiviai klausėsi įkvėpiančių pranešimų tokių garsių žmonių kaip: Ugnė Siparė, Dovydas Laukys, Lukas Kulikauskas, kurie kalbėjo apie tai, kad savo likimą privaloma nusikalti patiems, apie tai, kaip atrasti balansą, kai norisi daug, bet ir tingisi.

Viso renginio metu, prie atskirų stendų mokiniai galėjo domėtis įvairių įmonių veikla, susipažinti su profesijomis, taip pat buvo siūloma patirti įvairių potyrių: išbandyti, kaip jaučiasi pagyvenęs žmogus, turintis įvairių akių ligų, susipažinti su kosmetologija ir pasidaryti makiažą, piešti piešinius su statyboms skirtais dažais, planuoti savo verslą, pasimatuoti kario aprangą, dekoruoti sausainius, naudojant 3d akinius išbandyti suvirintojo profesiją ir pan.

Renginį vainikavo protmūšis su Robertu Petrausku, kurio metu mūsų mokyklos aštuntokų komandos varžėsi su kitų mokyklų 8 - 12 kl. mokiniais. Renginio metu mokiniai turėjo galimybę geriau pažinti ne tik save, bet ir savo miestą Šiaulius ir jo siūlomas galimybes.

Karjeros specialistė Violeta Biliūnienė ir klasių auklėtojos

Monday the 29th - Romuva.

Pagalbos su negalia iškvietimas