informacija gestų kalba INFORMACIJA LENGVAI SUPRANTAMA KALBA

REGIONINĖS FIRST LEGO LEAGUE VARŽYBOS

Paskelbta: Pirmadienis, 04 kovo 2024

2024-03-02 d. Šiaulių techninės kūrybos centre vyko regioninės FIRST LEGO LEAGUE varžybos. FIRST LEGO LEAGUE (FLL) supažindina 4–16 metų vaikus/moksleivius su mokslu, technologijomis, inžinerija ir matematika (STEAM) per linksmą ir įdomų praktinį mokymąsi.
FLL lygoje mokiniai įtraukiami į praktinę STEAM patirtį, ugdomas pasitikėjimas, tobulinamos žinios ir ugdomi mokymosi įpročiai. FLL lyga įkvepia eksperimentuoti ir tobulinti kritinio mąstymo, kodavimo ir projektavimo įgūdžius per praktinį STEAM mokymąsi ir robotiką.
Varžybose dalyvavo dvi Šiaulių „Romuvos" progimnazijos komandos. 2a klasės komanda „Išmanukai", kuri varžėsi FLL Explore lygoje, o 4-8 klasės mokinių komanda „Romuviečiai" jėgas išmėgino FLL Challenge lygos rungtyse.
FLL Explore lygoje „Išmanukų" komanda pristatė sukurtą robotizuotą meno ir technologijų pramogų parko projektą „ROCK1". Challenge kategorijoje progimnazijos komanda „Romuviečiai" pristatinėjo projektą „Kodo kambariai", roboto dizaino sprendimus ir FLL varžybose vykdė robotų misijas. Komandos buvo apdovanotos padėkomis ir medaliais už vertybes ir sėkmingą pasirodymą.
Džiaugiamės puikiais komandų pasiektais rezultatais ir linkime sėkmės kovo 16 d. vykstančiame respublikiniame FLL lygos etape Vilniuje.
Mokytojos R. Nemanienė ir L. Palivonienė

Monday the 29th - Romuva.

Pagalbos su negalia iškvietimas