informacija gestų kalba INFORMACIJA LENGVAI SUPRANTAMA KALBA

LAIMĖJIMAI RESPUBLIKINĖSE “FIRST LEGO LEAGUE“ VARŽYBOSE VILNIUJE!

Paskelbta: Pirmadienis, 18 kovo 2024

Kovo 16 dieną Vilniuje, Techin patalpose, vyko respublikinės robotikos “FIRST LEGO LEAGUE“ varžybos. Dėl čempionų vardo šiais metais varžėsi 55 komandos iš visos Lietuvos.

FLL lygoje mokiniai įtraukiami į praktinę STEAM patirtį, ugdomas pasitikėjimas, tobulinamos žinios ir ugdomi mokymosi įpročiai. FLL lyga įkvepia eksperimentuoti ir tobulinti kritinio mąstymo, kodavimo ir projektavimo įgūdžius per praktinį STEAM mokymąsi ir robotiką.

Savo jėgas išmėginę regioninėse FLL varžybose, Šiauliuose, drąsiai kovose dalyvavo ir dvi Šiaulių „Romuvos“ progimnazijos komandos. 2a klasės komanda „Išmanukai“ varžėsi FLL Explore lygoje ir 4 - 8 klasės mokinių komanda „Romuviečiai“ varžėsi FLL Challenge lygos rungtyse.

FLL Explore lygoje „Išmanukų" komanda pristatė sukurtą robotizuotą meno ir technologijų pramogų parko projektą „ROCK1“, Challenge kategorijoje progimnazijos komanda „Romuviečiai“ pristatinėjo projektą „Kodo kambariai“, roboto dizaino sprendimus ir FLL varžybose vykdė robotų misijas.

Sveikiname „Išmanukų“ komandą laimėjusią I vietą už „BENDRUOMENIŠKUMĄ“ ir „Romuviečių“ komandą laimėjusią II vietą už „ROBOTO DIZAINO SPRENDIMUS“.

Džiaugiamės ir didžiuojamės puikiais komandų rezultatais.

Mokytojos R. Nemanienė ir L. Palivonienė

Tuesday the 30th - Romuva.

Pagalbos su negalia iškvietimas