informacija gestų kalba INFORMACIJA LENGVAI SUPRANTAMA KALBA

ATVIRA NUOTOLINĖ PAMOKA „VIENA DIENA GRAIKIJOJE“

Paskelbta: Antradienis, 02 balandžio 2024

Kovo 28 d. mūsų progimnazijos 7s klasės mokiniai kartu su Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos septintokais dalyvavo neįprastoje atviroje nuotolinėje pamokoje „Viena diena Graikijoje“, kurią vedė abiejų mokyklų istorijos mokytojos – Vitalija Šukienė ir Audronė Pileckienė.

Pamokos metu mokiniai dirbdami grupėse ne tik „keliavo“ po įžymiausias senovės Graikijos istorines vietas, bet ir tapo žurnalistais, rašančiais reportažus iš lankytinų vietų, kelionių vadovais, organizuojančiais ekskursijas, archeologais, tyrinėjančiais senovės Graikijos pastatų griuvėsius, žingeidžiais turistais, besidominčiais didinga saulėto krašto praeitimi, istorikais, analizuojančiais senovės Graikijos praeities įvykius.

Ši atvira pamoka – tai ne tik Šiaulių „Romuvos“ progimnazijos, Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos ir Lazdijų švietimo centro bendradarbiavimo rezultatas, bet ir įkvepiantis pavyzdys, kaip galima kūrybiškai ir inovatyviai panaudoti technologijas ugdymo procese.

Tikimės, kad tokia atvira pamoka taps gražios tradicijos pradžia, sujungiančia mokinius iš skirtingų Lietuvos mokyklų ir skatinančia tarpusavio bendradarbiavimą bei žinių dalijimąsi tarp šalies pedagogų.

Istorijos mokytoja Vitalija Šukienė

Friday the 3rd - Romuva.

Pagalbos su negalia iškvietimas